در پژوهش ها و در کلینیک های تغذیه ای برای آنالیز دریافت های غذایی به کالری و مواد مغذی همواره چالش هایی وجود دارد. در این مقاله سعی می کنیم روش های مرسومی که در ایران برای آنالیزغذایی استفاده می شود را بررسی کنیم. لازم به ذکر است با ورود نوتری پرس دیگر نیازی به استفاده از این روش ها نیست و شما می توانید به راحتی دریافت های غذایی مراجعه کنندگان خود را به صورت غیر حضوری آنالیز کنید.
NUT4
مزایا:
ثبت و آنالیز یادآمد و ثبت غذایی
محاسبه کالری، درشت مغذی و ریزمغذی ها
معایب:
عدم نصب روی سیستم های جدید
نیاز به سیستم (32bit)
عدم خروجی اکسل
عدم توانایی کپی کردن اطلاعات
USDA:
مزایا:
پایگاه داده قوی از مواد غذایی
تعیین کالری، درشت مغذی ها و ریز مغذی ها
وجود مقیاس مناسب از مواد غذایی
معایب:
عدم امکان ثبت یادآمد و ثبت غذایی
عدم خروجی اکسل
عدم توانایی کپی کردن اطلاعات
عدم وجود مواد غذایی ایرانی
کتاب راهنمای محاسبه ارزش غذایی
مزیت ها:
تعیین واحدهای جانشینی
تعیین کالری و مواد غذایی
معایب:
عدم استفاده برای برای آنالیز یادآمد و ثبت غذایی
عدم تعیین مقیاس های اندازه گیری مثل کاسه و بشقاب
تعیین میزان غذاها براساس پرس
عدم تعیین گرم مواد غذایی