ارزیابی دریافت رژیمی

مدیر سایت

چگونه می توان دریافت غذایی مراجعه کنندگان به کلینیک تغذیه یا شرکت کنندگان در مطالعه خود را ارزیابی کرد؟

در این مقاله سعی می شود روش های ارزیابی دریافت غذایی را همراه با مزایا و معایب آن ها بیان کرد.

1. پرسشنامه بسامد غذایی (FFQ)

مزایا:

یک پرسشنامه معتبر برای تحقیقات

محاسبه ایندکس های تغذیه ای مثل HEI، DASH و …

بررسی سالانه دریافت کالری و مواد مغذی

معایب:

کارایی پایین در کلینیک ها

طولانی بون پرسشنامه

آنالیز وقت گیر

حضور بیمار برای مصاحبه

2. پرسشنامه یادآمد غذایی

ثبت تمام مواد غذایی توسط یک پرسشگر ماهر

مزایا:

مناسب برای کلینیک ها

مناسب برای تحقیقات مداخله ای

تکمیل راحت و سریع

ایجاد یک تصویر ذهنی از دریافت فرد

معایب:

وابسته به حافظه بیمار

وابسته به مهارت پرسشگر

عدم تسلط مراجعه کننده ها در بیان اندازه ها

عدم گزارش سس ها و روغن مصرفی

آنالیز دشوار

3. ثبت غذایی

مراجعه کننده مواد غذایی مصرفی خود را هنگام مصرف ثبت کند.

مزایا:

عدم تکیه بر حافظه

آسان و سریع

ثبت عادات غذایی

معایب:

عدم ثبت جزئیات

آنالیز دشوار

4. وزن کردن مواد غذایی:

داشتن زحمت زیاد

عدم کارایی در کلینیک و تحقیقات

آنالیز دشوار

عدم ثبت جزئیات

5. عکسبرداری از غذاها:

نیاز به داشتن گوشی با کیفیت مناسب

عدم کارایی در کلینیک و تحقیقات

آنالیز دشوار

عدم ثبت جزئیات

 

Share on whatsapp
Share on telegram
Share on linkedin
Share on twitter
اسکرول به بالا